KvK: V-635042   |   Bankrekening: NL42 INGB 0003 348868H.Z.V.O. Competities

De H.Z.V.O. staat voor de Helderse ZaalVoetbal Organisatie en is nog altijd een zeer levendige competitie.

LET OP: De gegevens die u aantreft op de webpagina's die u via de aanwezige links bereikt, zijn altijd onder voorbehoud.
Naar aanleiding van vragen het volgende:

Hoe wordt de eindstand in de competitie opgebouwd? Dit gaat het als volgt: Als eerste telt het aantal wedstrijdpunten, daarna telt het aantal gewonnen wedstrijden gevolgd door het doelsaldo. Is dat ook gelijk, dan telt het aantal gescoorde doelpunten voor, is dat ook gelijk dan telt het onderling wedstrijdsaldo. Is dit ook gelijk dan volgt onderling doelsaldo. Mocht dat ook gelijk zijn, dan beslist het goalratio.

Als twee ploegen gelijk eindigen in de poule wedstrijden van de beker: Als eerste telt het onderling resultaat, is daar gelijk gespeeld dan telt het doelsaldo. Is dat ook gelijk dan telt het aantal gescoorde doelpunten in de poule. Mocht dat ook gelijk zijn, dan beslist het lot.

Op het internet bij toernooi.nl (klikken op de link "beker heren I of II") wordt de afvalronde zichtbaar. Boven dit schema is een pulldown menu te zien, daar zijn de verschillende poules te vinden.

Bij de 2de ronde bekerwedstrijden moet een winnaar uit de strijd komen dus bij gelijkspel worden er strafschoppen genomen, 5 strafschoppen per team. Is het na 5 strafschoppen nog gelijk, dan telkens 1 strafschop om en om, netzolang tot er een winnaar is. Beginnend met spelers die nog geen strafschop in de serie hebben genomen. Is iedereen geweest dan begint de 1e speler weer.

In de strafschoppenserie beginnen beide teams met hetzelfde aantal spelers, inclusief de doelverdediger. Bijvoorbeeld: Team A heeft na het be indigen van de wedstrijd 8 gerechtigde spelers en team B 6 gerechtigde spelers, dan wijst de aanvoerder van team A 2 spelers aan, die niet aan de strafschopserie mogen deelnemen.

Noot: wanneer tijdens de wedstrijd een speler de rode kaart (ook bij 2x geel ) heeft ontvangen, dan mag hij niet aan de strafschopserie meedoen, heeft hij echter een gele kaart ontvangen mag hij wel meedoen ongeacht of zijn straftijd er al dan niet verstreken was bij het be indigen van de wedstrijd. Hopende jullie hiermede voldoende te hebben ingelicht.