KvK: V-635042   |   Bankrekening: NL42 INGB 0003 348868H.Z.V.O. Competities

De H.Z.V.O. staat voor de Helderse ZaalVoetbal Organisatie en bestaat 56 jaar en is nog altijd een zeer levendige competitie.

.LET OP: De gegevens die u aantreft op de webpagina's die u via de aanwezige links bereikt, zijn altijd onder voorbehoud.

Naar aanleiding van vragen het volgende:

Hoe wordt de eindstand in de competitie opgebouwd dit gaat het als volgt: Als eerste telt het aantal wedstrijdpunten daarna telt het aantal gewonnen wedstrijden gevolgd door het doelsaldo, is dat ook gelijk dan telt het aantal gescoorde doelpunten voor in de poule, is dat ook gelijk dan telt het onderling wedstrijdsaldo resultaat, is dit ook gelijk dan volgt onderling doelsaldo. Mocht dat ook gelijk zijn, dan beslist het goalratio.

Als twee ploegen gelijk eindigen in de poule wedstrijden met de beker gaat het als volgt: Als eerste telt het onderling resultaat,is daar ook gelijk gespeeld dan telt het doelsaldo, is dat ook gelijk dan telt het aantal gescoorde doelpunten in de poule. Mocht dat ook gelijk zijn, dan beslist het lot.


Bij de 2de ronde bekerwedstrijden:

Bij de 2de ronde bekerwedstrijden moet een winnaar uit de strijd komen dus bij gelijkspel moeten er strafschoppen worden genomen, voorgaande jaren waren dat 5 strafschoppen per team, dit is ingaande dit seizoen door de KNVB veranderd, nu worden er 3 strafschoppen per team genomen om en om,is het daarna nog gelijk, dan telkens 1 strafschop om en om, tot er een winnaar is,dit met spelers die nog geen strafschop in de serie hebben genomen, wanneer iedereen al een strafschop heeft genomen, en er nog geen beslissing is gevallen, begint de 1e speler van beide teams weer, enzovoort, de strafschoppenserie moet door een gelijk aantal spelers inclusief de doelverdediger worden aangevangen, voorbeeld: heeft na het beŽindigen van de wedstrijd, team A 8 gerechtigde spelers en team B 6 gerechtigde spelers inclusief doelverdedigers, moet de aanvoerder van team A 2 spelers aanwijzen, die niet aan de strafschopserie mogen deelnemen. Noot: wanneer tijdens de wedstrijd een speler de rode kaart (ook bij 2x geel ) heeft ontvangen, dan mag hij niet aan de strafschopserie meedoen, heeft hij echter een gele kaart ontvangen mag hij wel meedoen ongeacht of zijn straftijd er al dan niet verstreken was bij het beŽindigen van de wedstrijd hopende jullie hiermede voldoende heb ingelicht.